lauantai 30. elokuuta 2014

Kukkia

Vain Lumialla otettuja kuvia kukista. Suosikkini on auringonkukan alku, samoin kesäkurpitsan kukka joka "pyrkii" lehden läpi. Amppelikukka, jonka nimeä en tiedä (pitäisi) on isännän syntymäpäivälahja minulle kesäkuussa. Kiitollinen kukka, välillä oli aivan lotkollaan, vettä vaan ja taas loistaa.



Mukavaa viikonloppua, aurinkoa!

torstai 28. elokuuta 2014

Testailen edelleen

Miten blogi toimii. Tarvitsen apua, näytän tyttärelle kun tulee käymään, siihen saakka testit jatkuu.

Laitan mukaan pari kuvaa. Meillä yhden huoneen remontti meneillään. Huone tyhjennettiin täysin muualle ja huusholli on sitten sen näköinen. No en kärsi, tiedän, että on tilapäistä ja kun valmistuu saan tehdä oikein kunnon syyssiivouksen.
Olohuoneen sohvapöytä on nyt tietokonepöytä. Takana puusohvan patja ja tyynyjäkin. Remontoitavan huoneen ovi jne.
Tätä huonetta remontoidaan.Tapetit puuttuu,kattolistat ym.
Minun maalausurakkaa
On muuten maalilla ja maalilla eroa. Sanoisin, että markalla saa markan tavaran:-) Tikkurilan Helmi kalustemaali on hyvä, toista on tuo toinen, oli kun piimällä olisi maalannut ja jälki huonoa. Huono maali ostettiinkin alunperin muuhun tarkoitukseen, ei niin tärkeään, sitten kuitenkin käytin sitä puusohvaan. Taas opin jotain.  

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Radion kuuntelua isännän maailmassa, eli autotallissa. No siinä samalla kirjoituspöydän hionta ja maalaus. Huomenna toiseen kertaan. Lisää sitten myöhemmin.
  Nämäkin tuunaan.

lauantai 16. elokuuta 2014

Pihassa

Nämäkin viihtyy pihassa.
Istutin tänään ruusun, astiataimen, Tarhakurtturuusun, Rosa `Ritausma`, siitä ei vielä kuvaa.
On hennomman vaaleanpunainen kun farkkuni, huivini, omenat tai syklaami:-)

maanantai 11. elokuuta 2014

Taisin onnistua

Blogin luominen, kirjoittaminen olisi vaatinut ja vaatisi vieläkin oman kurssin jossain kansalaisopistossa, mutta semmoista ei ole nyt juuri saatavilla. Yrittäkää kestää kaikenlaiset kokeiluni.

Testausta

En saa millään muutettua blogin nimeä "Siivousta" oikeaksi. Kun kirjoitin ensimmäisen postatuksen kuvittelin blogin nimen olevan KässäRitu ja päivän otsikon Siivousta. Eli harjoittelu jatkuu tässä blogissa jonkin aikaa, kunnes perustan uuden.



Hukkuneet kuvat

Ihmettelen miksi jotkut kuvat poistuu, nyt taisin keksiä selityksen. Olen siivonnut kuvatiedostoani ja poistellut joitakin kuvia. Sehän kysyy, poistetaanko kaikkialta !!! haloo KässäRitu, olisi pitänyt ymmärtää. Nyt siirsin jotain kuvia tähän tilalle.
Kuva omasta kahvimukista kun olin vielä töissä. Yksi kesken jäänyt virkkausprojektini.
Juhlakynnet kesähöissä.


lauantai 9. elokuuta 2014

Täytyi löytää se tietty NP:n musta t-paita. Aiheutti vaatehuoneen siivouksen (lue myllerryksen), josta vieläkään en ole selvinnyt. Mutta ihanaa, se löytyi yhdestä mytystä mustien polvisukkien säilytyslaatikosta. Kukahan (katson samalla peiliin) sen sinne on laittanut. Huomenna kyseinen paita päälle, valkoiset caprit ja eikun menoksi. Eikä ihan mihin tahansa; Jari Sillanpään konserttiin.

Samalla ilmoitan, että tämä on esimmäinen kirjoitukseni tähän blogiin, en vielä lainkaan tiedä saanko mitään aikaiseksi. Nyt mennään niin, että vaan tehdään ja alue on minulle outo. Perästä kuuluu/näkyy.