torstai 28. elokuuta 2014

Testailen edelleen

Miten blogi toimii. Tarvitsen apua, näytän tyttärelle kun tulee käymään, siihen saakka testit jatkuu.

Laitan mukaan pari kuvaa. Meillä yhden huoneen remontti meneillään. Huone tyhjennettiin täysin muualle ja huusholli on sitten sen näköinen. No en kärsi, tiedän, että on tilapäistä ja kun valmistuu saan tehdä oikein kunnon syyssiivouksen.
Olohuoneen sohvapöytä on nyt tietokonepöytä. Takana puusohvan patja ja tyynyjäkin. Remontoitavan huoneen ovi jne.
Tätä huonetta remontoidaan.Tapetit puuttuu,kattolistat ym.
Minun maalausurakkaa
On muuten maalilla ja maalilla eroa. Sanoisin, että markalla saa markan tavaran:-) Tikkurilan Helmi kalustemaali on hyvä, toista on tuo toinen, oli kun piimällä olisi maalannut ja jälki huonoa. Huono maali ostettiinkin alunperin muuhun tarkoitukseen, ei niin tärkeään, sitten kuitenkin käytin sitä puusohvaan. Taas opin jotain.  

3 kommenttia:

 1. Hei vaan
  Tervetuloa mukaan bloggamaan :) Siitä se lähtee - tämä bloggeri on helppokäyttöinen pohja kunhan pikkuhiljaa ehdit vilkaista kaikkia pikkujujuja mitä tällä voi tehdä - tai oikeastaan ohjelma tekee kaiken ihan itsekseen kun vain kirjoittelet ja lisäät kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna kannustuksesta! Olen todella "umpelo, ei kun tumpelo" näissä asiossa. Töissä aikanaan kaikki tehtiin valmiiksi ns, ATK ei kiinnostanut muuten kunhan vaan ohjelmat toimivat. Sitten kotona pojat ja tytär auttavat. Nyt yritän pysyä ajassa mukana ja rakennella jotain kiinnostavia juttuja. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Kiitän myös tätä kautta Paulaa, kiitos kannustuksesta! Kuvia valmiista remppakohteesta tulee sitten joskus. Vain yhden huoneen remppa nyt, mutta kun on pakollisia ja ei pakollisia huilauspäiviä, niin valmista tulee hitaasti. Tykkään työskennellä tabletilla, myös kuvat tulee etupäässä tabletilta, joten laatu ei ole aina paras mahdollinen. Mukavaa loppuviikkoa Sinullekin!

  VastaaPoista