torstai 4. kesäkuuta 2015

Nettishoppailua ja vähän muutakin

Päivää taas pitkästä aikaa!
Vali vali, yritän olla tämän kirjoituksen jälkeen mainitsematta mitään kipeästä selästä. Sehän on ollut jo parempi, mutta väsyy herkästi, esimerkiksi pihalla kumarteluja ei kestä. Miten saisi ne rikkaruohot rinnan korkeudelle, sitten olisin tyytyväinen. Naapuri neuvoi, että konttaa pihalla, niin hän tekee kuulemma,  kun selkä ei kestä kumartelua. Nooh...polvet. No niin, nyt en valita enempää, se siitä selkäkivusta. Mukava päivä tänään.

Siihen mitä en saa enää mainita, liittyy hidasta  kotoilua, lepoa, virkkausta, lukemista ja nettishoppailua.
Minun uusi ostos, musta hieman isompi nahkalaukku, saapui vihdoinkin "lähisiwaan".
 Tuo ei ole muuten huivi, vaan ohut hento tunika, samasta paikasta kun laukkukin. Ihanan tuntuinen.


Olen pidemmän aikaa kaivannut hieman isompaa mustaa laukkua. Semmoista mikä on käsilaukku ja joka ei ole kuitenkaan salkku. Salkkuja mihin mahtuu mappi yms minulla on parikin työajalta jemmassa.

Laukku ja tunika Zalandolta, laukku nimeltään L.CREDI. Laitoin sisälle 10 tuuman tabletin kuoret ja käsityön. Juu hyvä, tykkään. Oli vaan huono kuvata mustaa laukkua.
Siitä pääsemmekin seuraaviin nettiostoksiini.

Kamera kuvattu tarkoituksella farkkutakin päällä. Farkkutakki myös minun uusi ostos netin kautta. Kyllä se minulle sopii, siis koko ja väri,oikein hyvinkin, enkä palauttanut. Ehkä kuitenkin persikan-korallin sekoituksen värisellä punaisella olisi enemmän käyttöä. 

Kameran tilasin Verkkokaupasta ihan  itselleni.  Eipä entinen ollut huono lainkaan, mutta halusin yhden ominaisuuden, mitä entisessä kamerassani ei ollut, eli sisäisen Wifin. Olen niin laiska liittämään kuvia johdon tai muistikortin kautta (sitä en edes osaisi, siis muistikortin kautta) tälle tabletilleni. Tykkään jotenkin mieluummin kirjoitella tätä blogia tabletilla kun läppärillä.

Eilen olin koko päivän yksin kotona kun isäntä on parin päivän reissulla. 
Koko ajan odottelin puhelimeen viestiä, että pääsen hakemaan paketin meidän marketin pakettilokeroista. 
Viestejä tuli niin isännältä :-) , tyttäreltä kun isännän siskoltakin, ei vaan sitä mitä odotin kun lapsi joulupukkia.  Tulihan se viesti sitten alkuillasta lopultakin. Ei muuta kun heti hakemaan ja samoin hakemaan muistikortti, kun ensin olin tutkinut paketin ohjekirjan parkkipaikalla. Enhän minä sitä muistikorttia olisi edes tajunnut, mutta meidän nuorin ja isäntäkin viikonloppuna vähän opasti. Sanoikin, että olisit ensin kysynyt minulta ennen kun laitoit tilauksen menemään eteenpäin. Poika oli mielestäni iltavuorossa ja isäntä moottoripyöräilemässä. Joten toimin ihan itsenäisesti.Eilen laitoin ihan itse muistikortin paikoilleen, alustin sen,  osasin, koekuvasin kukkia, videoin, käytin salamaa jne. Mutta se Wifi yhteyden luominen jäi tälle päivälle, tai sitten sille päivälle kun joku muksuista tulee apuun. Eli kaikki tässä olevat kuvat on tabletilla otettuja.

Ei nettiostokset vielä tähän päättyneet. Seuraavaksi hassu kuva, siinä on ostosten seassa aasinsilta eilisen päivän oikeisiin puuhiini.
Alla ihanan tuntuinen kunnon pituinen t-paita, jonka tilasin samalla kun farkkutakin.
Kirjat on sitten eri paikasta tilattu, niitä kanssa odotin ja odotin, tuntui, että se paketti makaa vain Turussa jossain keskuvarastolla.
Siinä on kaksi viimeistä kirjaa Peter Jamesin Roy Gracesta kertovasta kirjasarjasta. Harmittaa, kun olen ollut nykyisin niin väsynyt öisin, että lukeminen on jäänyt vähille. 

Tässä sitten eilisen päivän oikeat puuhat.
Kaikki alkoi siitä, kun lupasin tyttärelle vanhat lampun kehikot. Kuulin, että hän semmoisia oli haalimassa jostain kaveriltaan. Sanoin, että miksi et ota niitä mummun vanhoja  mitkä on meillä varastossa. Toinen on purettu, toinen vielä purkamatta.
Kun  lähdin niitä kehikoita  varastostamme hakemaan, niin raivostuin itsekseni sekaiseen varastoon ja etenkin kangasrykelmiini. Kannoin kaikki kangaslaatikot eteisen lattialle. Nyt olisi tarkoitus järjestellä ne laaduittain laatikoihin ja maalarinteipillä nimilappu laatikon päälle. 
Kuusi laatikkoa on jo selvitettynä ja täyteen kankaita, enempää ei se (mitä ei saa enää sanoa) kestänyt, joten aloin tekemään pienta tilkkutyötä. Yli puolet on ainakin vielä selvittämättä. 

Nyt lähden jatkamaan selvitysurakkaani, en mene ulos, vaikka aurinko kuinka paistaisi ja puutarhan rikkaruohot kutsuisi.

Mainittakoon vielä, että mikään mainituista firmoista ei ole sponsoroinut tätä juttua, vaikka osan nimiä mainitsinkin. Kanta-asiakkaitahan me olemme kaikki, niin kuin he sen ilmaisevat.
Oikein mukavaa päivää teille toivottelen! 

6 kommenttia:

 1. Hyviä ostoksia olet tehnyt.. nettishoppailu on mukavaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tuta!
   Niinpä nettishoppailu on joskus mukavaa. Nykyään tulee netistä katsottua vaikka mitä, siitä on tullut jopa tapa. Tänään esim katsoin kanankakkarakeita, saako niitä Tokmannilta. En myönnä laiskistuneeni, mutta joskus jonkun tuotteen saa helpommalla, kun sen etsii netistä, kun lähtee isompaan kaupunkiin shoppailemaan, jonka jälkeen yleensä se "päivä on menetetty".
   Tarkoitan, että semmoisen reissun jälkeen ei tule enää kotona tehtyä mitään, sen verran väsyttäviä reissuja. Ja toiset taas suorastaan virkistyy niissä.
   Kivat viikonloput Sinulle!

   Poista
 2. Nettiostosten odottelu tuntuu joskus todella piiitkältä. Kivoja ostoksia kaikki :-)
  Onpa sinulla runsaat kangasvarastot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Elämää Onnenpähkinässä!
   Juu todella pitkältä tuntui kameran odotus, kun tiesin, että Verkkokauppa satsaa nopeaan toimitukseen. Se viipyi ja viipyi. Oppia ikä kaikki: Tilasin samassa yhteydessä muutamia euroja maksavan näytönpuhdistuspaketin ja en huomannut siinä tuotteessa, että odottaa varaston täyttymistä. Odotin ja odotin kameraa, kunnes aloin lukemaan tilausvahvistusta uudelleen. Joka olisi pitänyt aiemmin heti tajuta. Sen jälkeen kun ilmoitin sähköpostilla, että unohtakaa näytönpuhdistusliinat, niin toimitus oli kolmantena päivänä meidän kylän lokeropostissa.

   Juu kauhea määrä kankaita/tilkkuja minulla. Eikä juuri helpotusta asiaan tullut, vaikka tytär kävi tyttärineen trikoovarastojani penkomassa. Minulla homma jatkuu vielä tänäänkin.
   Kivat viikonloput Sinulle juhlien merkeissä!

   Poista
 3. Hyviä ostoksia!
  Kankaita näkyy olevan kohtuullinen valikoima (paraskin sanoja...). ;o)
  Kiva kankaita on lajitella, rentouttavaa!!
  Aikooko tytär varjostinkurssille (jos, niin missä sellainen järjestetään?) vai tuunaileeko omin avuin?

  VastaaPoista
 4. Ei ole tytär menossa varjostinkurssille, vaan tuunaa siitä kuulemma takapihan (vai onko se heillä etupiha, en osaa päättää) terassille lampun ruokapöydän yläpuolelle. Joku ruukussa oleva patterivalojuttu oli mennyt rikki, tai se ruukku ja keksi kuulemma idean miten saa ne valot kehikkoon. En oikein tajunnut mitä tarkoitti. Täytyy ottaa kuva kun käymme siellä.
  Muuten Paula SatunNainen, jokin aika sitten sinulla oli kuvia komeasta Ruusujuuresta pihallasi. Kävimme viikonloppuna pissattamassa tyttären koiria kun olivat juhlissa. Bongasin siellä samanlaisia isoja ryhmiä. Tein tilauksen, kun luulen, että se pieni alku meidän pihalla ei ole sitä vaan samantapaista kivikkokasvia.
  Kiitos kommentistasi, kivaa keskiviikkopäivää!  VastaaPoista