lauantai 20. syyskuuta 2014

Vaatehuoneen järkeistäminen

Pintaremontoidun huoneen verho-ongelma jatkuu vielä toistaiseksi ja teen niistä harmaa-viininpunaisista keittiöön verhot ja pöytäliinan. 

On hyvä ottaa kuva ja katsoa siitä. Samoin oli hyvä mennä katsomaan pihalta miltä ne näytti ulospäin, ei hyvä. Painetun verhon nurja puoli turhan vaalea ja kuitenkin kuvio näkyy himmeänä. Sopii paremmin keittiön ikkunaan, metsän puolelle. 

Huomenna ompelupäivä. Teen tänään niin ison kaalilaatikon, että saan rauhassa ommella.

Vaatehuoneesta piti kertoa. Olen sen kimpussa puuhastanut muutaman päivän ja vieläkin vähän kesken.
Kun on kaikenlaista mitä en tarvitse, enkä raaski heittää pois.

Kuten sukkahousut!!! Voi luoja sentään. Laskin ne, välillä tosin sekosin laskuista, mutta kuuteenkymmeneen pääsin. Ehkä tuossa luvussa mukana neljät ledgingsit, ei ainakaan enempää. 

Käytetyt sukkahousut on siltä ajalta kun olin töissä, silloin tuli käytettyä  useammin mekkoa. Ja aamulla uudet, jos edelliset oli hukassa tai pesua vaille tms. Voi, vieläkin muistan ne aamukiireet, kun illalla en katsonut kaikkia valmiiksi, saatika pessyt sukkahousuja valmiiksi.
Sitten kun on ollut juhlia ostan varmuuden vuoksi kahdet uudet sukkahousut, toiset varalle, onko tuttua?

Nyt en juurikaan käytä sukkahousuja. Kylmänä aikana palvelee villaiset, tai villasekoitteiset polvisukat ja aluspitkikset. 

Mitä teen noilla, kun en raaski heittää pois, en sitten millään.

Laitoin kaikki likoamaan isoon ämpäriin. Kohta pesen ne ja vien ulos narulle kuivumaan, tänään vielä kun on kaunis päivä, mutta mahtaa olla näky. Onneksi ei ole kun metsän linnut ja naapurin kissat katselemassa.
Saatan tarjota niitä äidilleni. Hän on kotona aina hame päällä ja nättiä hameita tai mekkoja pitääkin, toista on tämä vanhin tyttärensä jossain vanhoissa capreissa ja t-paidoissa.

Sama asia muuten  valkoisten urheilusukkien kanssa, taitaa niitäkin löytyä sama määrä. Niitä välillä hävittelen niin, että pyyhin pölyjä pinnoilta ja sitten ei kun roskiin.

Eilen keräsin vanhoja t-paitoja nojatuolini viereen ja mukavasti leikkelin niitä ohueksi matonkuteeksi, jos vaikka yrittäisin virkata niistä jonkinlaisen maton. 
Leikkuu jatkuu tänään, niitä riittää.

Näin minä vietän lauantaipäivää. Mukavaa lauantaita teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti