keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Vaatehuoneesta päivää!

Vieläkin on muutama vaate edelleen "roiveillaan" (kuten äitini muinoin minulle sanoi järjestyksestäni) jossain makuuhuoneessa, pyykissä, silitystä odottamassa jne. 
 Mutta nyt alkaa olla toimiva, tai sitten sen aika näyttää.
Jaahas, miksi kursori tuli nyt keskelle sivua?

Eli edelleen täällä opettelen. Vaatehuone on lähes kokonaan minun oma, mitä nyt isännän farkkuja roikkuu naulakossa muutama ja toisen  kauden vaatteitamme on ylähyllyllä. Kuten kuvastakin näkyy, vaatehuoneessa voi säilyttää myös kaikenlaista muutakin.


Tässä on vaaterekki, jonka haimme Ikeasta. Poistin pari hyllyä ja rekki tilalle. Nyt sitten kiltisti laitan joka ilta vaatteet tangolle, tai viikkaan hyllyille. Jaa että saas nähdä vaan saattaisi mieheni sanoa. Poistin jakkaran, jolle hyvä kasata illalla vaatteita ja sitten seuraavana päivänä ottaa uusia hyllystä. Yritän nyt oikeasti  olla siistimpi.

Neuleet vie paljon tilaa. 

Mutta minähän sain paljon tilaa, kun poistin kymmeniä t-paitoja virkkuuprojektiin. Kaikkia en ole vielä leikannut, mutta teen sitä joka päivä mm.telkkaria katsellessa.
Kivan tuntuinen kori ohuille polvisukille.

Tässä korissa on  vain yksi t-paita ja yhdet urheilucaprit ja seiskaveikkalankaa.
Kokeilin niin, että ylivirkkasin kaksi kudetta (kun alunperin leikkasin niitä liian ohueksi tähän tarkoitukseen). Ylivirkkauksessa käytin kaksinkertaista seiskaveikkaa, siitä tuli aika hyvä vahvuus. Seuraavaksi kokeilen vähän vahvemmalla t-paitakuteella. Ensin kokeeksi vaikka toinen kori  mustille polvisukille ja  sen jälkeen voisin yrittää virkata vaikka vessaan   pyöreää mattoa. Nähtäväksi jää. 

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää uusi vaatehuoneen järjestys<3 Mutta nuo virkatut "kopat" kiinnittivät minun huomioni ja tuo että vanhoista t-paidoista kudetta! Olen tuskaillut kun ei ole säilytkoria sille ja tälle ja tolle. Nythän alan niitä virkkaamaan. Kiitos KässäRitu vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan Sari! Sinultahan minä tuon vaaterekki-idean sain ja on kivasti toimiva. Vaikka olenkin eläkkeellä, niin pyrin pitämään rekissä päivittäiset vaatteeni, toiset on normaalissa vaatehuoneen tangossa. Nyt jo huomaa, mitkä jää tangossa peremmälle, käyttöä vaille. Pitäisi osata luopua pois.

    Virkatut korit on kivoja tehdä. Vanhan t-paidan kun leikkaa etusormen vahvuiseksi tai hieman vahvemmaksikin suikaleiksi, siitä itsestään jo voi virkata koreja. Yhdessä korissa säilytän tarrapaplareita.

    VastaaPoista