keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kiirettä pitää

Huvitti aikoinaan, kun ruokatunnilla tai jossain harrastuksissa näin entisiä eläkkeellä olevia työkavereita, niin kuinka kiireisiä he olivat.

Mitä kelläkin oli, oli jumppaa, kässäkerhoa, tilkkutyöryhmiä, avantouintia, vanhusten auttamista, lastenlasten kuljetusta paikasta toiseen.
Ja nyt kun minä olen onnellisessa eläkeläisen asemassa, niin kalenteria tarvitaan, jotta muistaa varmasti kaikki menot. Ja väitän, että vielä ei ainakaan ole kysymys huonosta muistista.

Vaan siitä, että on pidettävä "langat käsissä" jotta on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tänään oli jo yksi meno naapurikaupunkiin lääkäriin seuralaiseksi. Ehdin muuten virkata yhtä takakappaletta yli 10cm.
Hyvä että ehdin virkata, sillä illalla on virkkuuryhmä. Saan näyttää "kässäopelle", että olen minä jotain aikaiseksi saanut, vaikka valmista ei ole tullutkaan. Alkaa olla molemmat käsityöni siinä vaiheessa, että pitäisi istua ja keskittyä, sovittaa, purkaa yms. Mutta siihen ei ole nyt aikaa, on näitä menoja. 
Tällä viikolla ainoa vapaapäivä on perjantaina ja silloinkin pitää miettiä viikonlopun ruokajuttuja. Mummun prinsessat ovat tulossa yökylään. 

Tässä mainitussa kiireessä eilen tekaisin pussukan ystävälleni, parhalle sellaiselle. Hänelle, johon voin luotaa kaikissa elämän tilanteissa. Sisälle olisi pitänyt laittaa käsityöihmiselle hakaneuloja ja puikkomitta. Hän kertoi tässä jokin aikaa sitten, että hänellä ei ole ollut koskaan puikkomittaa. Ihmettelin sitä, nimittäin hän on aina kutonut, lähes pikkulikasta lähtien. Eihän meidän kylän kaupoista löydy kun semmoinen tylsä tavallinen puikkomitta, samasta marketin  hyllystä mistä löytyy puikkoja ja virkkuuklukkuja. En halua semmoista antaa, joten jätin sen idean toiseen kertaan ja pussukkaan menee gluteenitonta tummaa suklaata ja kortti. 
Kirja mikä kuvassa vilahtaa menee mukaan. Se on vasta ilmestynyt, luin sen jo.
Oli nopeasti luettu ja nyt laitan ystävälle eteenpäin kiertoon.

Toivottelen oikein mukavaa Ystävänpäivää teille jo nyt! 
Minulla on mukavia blogikavereita, tykkään teistä. 

Ystävänpäivänä  en ehdi kirjoittelemaan,  ku
n leikin niiden prinsessojen kanssa:-) .

Terveisin! Ritva


8 kommenttia:

 1. Hyvää tulevaa Ystävänpäivää ja mukavia hetkiä prinsessojen kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elämää Onnenpähkinässä ja oikein kivaa ystävänpäivää Sinullekin!

   Poista
 2. Ystävänpäivätoivotukset täältäkin - voisiko päivää paremmin viettääkään kuin prinsessojen seuraneitinä!? :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Niin se on, saa välillä leikkiä kauppaa tai piirellä ja väritellä oikein olan takaa. Muuten, kauppaleikit on erilaisia kun meikäläisen lapsuudessa. Nyt täytyy rakennella liukuhihnoja, piipata suulla viivakoodeja kassalla, käyttää pankkikorttilukijaa jne. Oikein kivaa ystävänpäivää Sinullekin

   Poista
 3. Eilen en kuumeelta jaksanut kommentoida enkä toivotella kenellekään ystävänpäiviä, mutta ystävänpäivähän on joka päivä. <3 Hyvää ystävänpäivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia K ! Juuri niin, ystävänpäivähän on joka päivä. Toivottavasti Sinulla on jo parempi olo, mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Kaunis pussukka ja onpa nuo tulppaanit somasti kellahtaneet:)
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, hyvää sunnuntaita Sinulle Tuta!
   Minä kun välillä nukun huonosti ja välillä hyvin, niin yhtenä yönä kun pimeässä hiivin vessaan, ihmettelin miksi tulppaanit tuoksuu niin voimakkaasti. Aamulla se sitten selvisi, ei tipan tipaa vettä. Että semmoinen kukkien hoitaja tässä tervehtii.

   Poista