maanantai 17. marraskuuta 2014

Kahvikuppihaaste 2/5

Laitanpa haasteeseen mukaan kupin, jota en koskaan tätä ennen ole käyttänyt kahvikuppina. Ja arvatkaapa mitä tein kuvauksen jälkeen. No kippasin kahvin mukiin ja kannusta lisää kahvia päälle. Että tämmöistä kuppiesittelyä tällä kertaa.


Kuppilla on jostain 60-luvulta, omasta kodistani. Ei ole aluslautasta, enkä sitä tarvitsekkaan.
Käytän kuppia nimittäin mittana silloin kun luen vanhaa ohjetta, joissa mittana on kahvikuppi, joskus juomalasi jne.Nykyisillä kupeilla saattaisi kakut tms epäonnistua, niin on kupit suurentuneet vuosien saatossa. 
Arkena meillä käytetään mukeja, minulla kaksi suosikkia, eilinen toinen niistä  ja toisen laitan tänne huomenna.

Kuvassa päiväkahviherkuttelu. Päiväkahvilla syön yleensä päivän toisen palan ruisleipää, siinä minun päivittäiset leipäni onkin, ellei ole keittoruokaa.

Joskus tekee niin makeaa mieli, niin voileipäkeksit ja appelsiinimarmeladi auttaa. 

Tykkään pitää voileipäkeksiä varalla, niistä saa äkkiä joko suolaista tai makeaa tarjottavaa.

Ja sitten haaste. Tykkään kovasti SatunNainen Paulan blokista. Haastan Sinut Paula esittelemään kuppejasi. Mutta jos et halua, ehdi tms, niin eipä tämä ole niin vakavaa lainkaan. 

Nautitaan kauniista loppusyksystä!
2 kommenttia:

  1. Kiitos! RRRRRakastan astioita ja otan haasteen riemumielin vastaan (vaikka nykyisin säilytystilan niukkuuden vuoksi kuppeja onkin aika rajoitetusti).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu jos ehdit. Samat sanat, ei ole niin tilaa. Täytyyhän langoille ja kankaillekin jäädä tilaa:-) . Olen myynyt yhdet kupit kirppiksellä ja yhdet (vielä mummonperintöä, ei Arabiaa) lahjoitin pois. Yhdet 70-lukuiset on varastossa laatikossa. Niistä taidan yhden parin kyllä hakea kuvattavaksi.

      Poista