sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Aurinkokasvikset

Hei vaan kaikki!

Laitanpa tännekin varoituksen. Tänään löytyi oheisesta Aurinkokasvispussista kuvan mukainen terävä muovinkappale.Onneksi on kuitenkin sen verran iso kappale, että aikuinen saattaa sen huomata. Meillä isäntä huomasi. Mutta en uskalla kuvitellakaan, mitä seuraisi, jos juuttuisi kuitenkin jonkun kurkkuun. 
Paluupostia menee ko.firmaan.

10 kommenttia:

 1. Onneksi havaitsitte ennen suuhun joutumista! Toivottavasti saatte jotain korvausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kovasti olivat pahoillaan ja pyysivät lähettämään kaikki, kääreet yms mukana. Ja kertoivat aina vastaavansa kirjeellä tämmöisissä tapauksissa. Hyvä kun sattui meille ja näimme sen (isäntä lautasellaan), ettei mennyt mihinkään lapsiperheelle tai puolisokealle vanhukselle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä ja tosiaan isäntä huomasi sen ennen kuin joutui suuhun, se oli tosi terävä ja kova muovin palanen. Odottelemme heidän palautetta. Sattuuhan noita.

   Poista
 3. Hui kauheeta... vai tuollaista voi pussista löytyä :(

  Anneli Laarin nimellä löydät minut facesta , tervetuloa ♥

  VastaaPoista
 4. Ohhoh johan on, onneksi huomasti. Nyt olisi kyllä voinut tapahtua suuri vahinko....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Reklamaatio tehty ja näytteet lähetetty heille. Perästä kuuluu. Kuten jo toisille kerroin, onneksi sattui meille ja isäntä huomasi sen lautasellaan. Toista olisi ollut lastemme perheet tai esim puolisokea 87v appiukko, suuhun olisi mennyt.

   Poista
 5. Herttinen sentään! Kohta ei uskalla pakasteita käyttää, niistä löytyy näköjään kaikenmoista!

  VastaaPoista
 6. Juu täytyy välillä katsoakin mitä lautasella on. Hyvä että ei hautautunut lautasella lohen alle ja onneksi sentään on ollut joku vahinko. Vastausta odottelen, kerron sitten.

  VastaaPoista