keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Vanha vuosi lopuillaan, vielä reilut neljä tuntia ja sitten ollaankin jo vuodessa 2015. Mitähän se tuo tullessaan?

Kulunut vuosi on ollut ihan hyvä, itse olemme olleet terveitä ja sitä pitää arvostaa, kaikki ei aina ole itsestään selvää. 

Lähipiirissä vanhemmasta päästä kahdella oli sairautta ja meillä huolta, toinen parani täydellisesti, toinen ei, mutta hänellä sairaus onkin sen laatuinen, että hän ei itse siitä kärsi, vain me omaiset. Päivällä ajelimme hautausmaalle. Oli kaunis auringonpaiste, mutta niin liukasta. Alimmaisesta kuvasta näkyykin liukkaus hyvin.


Alimmaisessa kuvassa ihana viinipullon säilytin/lahjakääre. Rakkaan ystäväni tekemä. Samoin virkattu sydän. Häneltä saan aina ihania itse tehtyjä lahjoja.

Pihalla palaa kynttilät, pauke jo kuuluu, kun kello 18 sai hätäisemmät aloittaa. Kummityttöni harrastus on keramiikka. Hän toi ihanan "kukkasen" meille.


Näissä rauhallisissa merkeissä meillä tänään, mummo kutoo sukkaa, katsoo kahta telkkaria (toinen sylissä), toinen vähän kauempana.

Sukista sen verran, kuvassa minun ja äitini tekemät, tarkka kyllä eroittaa kumpi kumman:-) . pitkät sukat on ensin harjoitus, parhaillaan teen uusia, ne onnistuu varmaan jo paremmin ja  menee tyttärelle, tilauksesta. Yleensä kyllä mummu ne hänelle tekee, että saas nähdä nyt sitten miten äidin tekemät pyörii jaloissa.

Mukavaa vanhan vuoden lopetusta teille kaikille kivoille kavereilleni ja Oikein Onnellista Uutta Vuotta 2015! Ritva

8 kommenttia: